Comenzi telefonice: +40724.117.238 / +40727.090.990
Concediu de vara: In perioada 10-31 august magazinul este inchis. Va asteptam incepand cu data de 31 august.

Plata cu cardul in rate fara dobanda

La Sport Concept poti plati si prin programele de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentru posesorii de carduri:

  • Star CARD – Banca Transilvania
  • CardAvantaj
  • BRD Finance
  • Alpha BankBanca Transilvania

Folosind cardurile de credit STAR BT beneficiezi  de 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda!

Programul de plata in RATE fara dobanda folosind cardurile de credit Star BT este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul sportconcept.ro cat si in magazin.


Folosind cardurile de credit de la Banca Transilvania, prin programul StarCARD beneficiezi de maxim 6 rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata la Sport Concept!

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda bifati optiunea de plata “Online, card Star BT” si selectati numarul de rate dorit:  2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Transilvania prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

Puteti plati prin intermediul POS in magazinul Sport Concept din Timisoara, fiind disponibila optiunea: 6 rate fara dobanda sau plata integrala.

 

 

Card Avantaj

Folosind Card Avantaj beneficiezi de 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda!

Programul de plata in RATE fara dobanda folosind Card Avantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul sportconcept.ro cat si in magazin.


Folosind Card Avantaj beneficiezi de maxim  6 rate fara dobanda pentru orice cumparatura online pe sportconcept.ro sau de maxim 9 rate fara dobanda la cumparaturile effectuate in magazinul Sport Concept din Timisoara!

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda bifati optiunea de plata “Online, Card Avantaj” si selectati numarul de rate dorit:  2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda. Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. 

Puteti plati prin intermediul POS in magazinul Sport Concept din Timisoara, fiind disponibile maxim 9 rate fara dobanda sau plata integrala.

 

BRD finance

Folosind cardurile BRD Finance beneficiezi  de 3, 4, sau 6 rate fara dobanda!

Programul de plata in RATE fara dobanda folosind cardurile BRD Finance este disponibil doar pentru cumparaturi online, pe site-ul sportconcept.ro


Folosind cardurile BRD Finance beneficiezi de maxim  6 rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata online pe sportconcept.ro!

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda bifati optiunea de plata “Online, card BRD FINANCE” si selectati numarul de rate dorit:  3, 4 sau 6 rate fara dobanda. Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. 

 

Alpha Bank

Folosind cardul de cumparaturi Alpha Bank beneficiezi  de 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda!

Programul de plata in RATE fara dobanda folosind cardurile Alpha Bank  este disponibil doar pentru cumparaturi online, pe site-ul sportconcept.ro


Folosind cardurile Alpha Bank beneficiezi de maxim  6 rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata online pe sportconcept.ro!

 

 

 

Cum platesc in rate fara dobanda ?

Pentru a plati online cu cardul, in cosul de cumparaturi bifati optiunea de plata “Online, card Alpha Bank” si selectati numarul de rate dorit:  2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda. Platile online sunt procesate prin intermediul platformei PayU. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. 

Plati securizate folosind PAYU
Comenzi telefonice: +40724.117.238 / +40727.090.990
 Inscrie-te la newsletter pentru cele mai noi promotii si oferte: Inscrie-te