Comenzi telefonice: +40724.117.238 / +40727.090.990
Ski - atomic Black Heaven
Ski -  atomic Black Heaven
Ski -   atomic Black Heaven | ski
-25%
2015-2016

ATOMIC
Black Heaven
1001LEI (incl. TVA)
in loc de 1335 LEI

Incepatori  Avansati  Experti
NIVEL PREGATIRE
Alege marimea


Adauga in cos


Pentru acest produs ai transport gratuit prin curier rapid!
Poti plati si cu cardul VISA sau Mastercard (inclusiv rate fara dobanda)!

Ski - Ski - ATOMIC Black Heaven

A SOFT FLEX AND PISTE ROCKER MAKE THE ATOMIC BLACK HEAVEN THE IDEAL ENTRY-LEVEL SKI FOR WOMEN SKIERS.

SKI EXPERTISE

Ski Expertise

DESCRIPTION

A soft flex and Piste Rocker make the Atomic Black Heaven the ideal entry-level ski for women skiers. This ski really comes into its own on prepared terrain. It’s loaded with technology that make it super easy to control: most importantly, it features Bend-X Technology – a special flex zone in the binding area that makes it easier to bend the ski using less power to get stronger contact with the snow. Its fiber-reinforced construction makes the Black Heaven especially forgiving of errors and very easy to control. The Piste Rocker makes it incredibly easy for skiers to initiate turns on hard pistes, while strong grip is the result of maximizing the effective edge length.

FEATURES

  • SEGMENT: PISTE
  • GENDER: WOMEN
  • CORE CONSTRUCTION:
  • CHASSIS: XTE 10 Lady
  • Bend-X Technology
  • Piste Rocker

Produse asemanatoare

Producator

Atomic:
Fabricare de mana in Altenmarkt
Atomic a produs Schiuri incepand din 1955. Fabrica principala a fost deschisa in Altenmarkt in 1971. Este locul de munca pentru 600 de experti, care lucreaza neobosit zi dupa zi pentru a construi schiuri ATOMIC folosind cele mai noi materiale, tehnologii si inovatii SMART. Chiar daca schiurile ATOMIC s-au adeverit a fi produse high-tech, un detaliu nu sa schimbat niciodata din 1955: Fiecare pereche de schiuri este fabricata de mana cu cea mai mare ingrijire.

Fiecare forma de schi se taie manual din materiile prime, la fiecare margine de metal este montata in mod individual pentru fiecare zona de pe schi si de curbata de mana. Fiecare strat este pozitionat de mana, lipit la cald, iar apoi stratul de design este adaugat de asemenea, manual. Fiecare zona de schi este construita de catre un expert, dupa care marginile sunt slefuite de mana si apoi controlate.

Atomic construieste schiuri concepute pentru a permite fiecarui schior sa atinga obiectivele sale. Aceasta promisiune poate fi indeplinita de catre oameni care intruchipeaza exercitarea de performanta de neegalat, de aventura in powder si pe ziua perfecta de pe partie.


Vezi toate produsele Atomic Vezi toate produsele Atomic, categoria Ski
Plati securizate folosind PAYU
Comenzi telefonice: +40724.117.238 / +40727.090.990
 Inscrie-te la newsletter pentru cele mai noi promotii si oferte: Inscrie-te