Despre noi - Sport Concept Timisoara
Comenzi telefonice: +40724.117.238 / +40727.090.990
ORAR VARA: Luni - Vineri: 11-19 / Sambata: 10-14

  Cu o vechime in domeniu ce isi gaseste inceputurile in anul 2001, Sport Concept SRL a fost creata din dorinta de a oferi clientilor din Romania ceva unic... un produs, un serviciu, un plus fata de toti comerciantii din tara noastra. Bazandu-ne pe traditia si conceptul de viata austriac, am inceput ca o mica afacere de familie, incercand an de an si iarna de iarna sa punem la dispozitia consumatorilor din Romania o gama diversificata de produse la un pret foarte bun.

  In anul 2006 a luat nastere si siteul nostru www.snow-shop.ro care si-a facut treaba partial si care acum s-a transformat intr-un concept gandit cu sufletulul si menit sa va stea la dispozitie si sa va satisfaca cererile si dorintele in cel mai bun mod posibil.

  Ce va garantam noi? Profesionalism, calitate, siguranta, rapiditate si o mentalitate orientata spre client cum rar veti mai intalni in Romania!

Ce va oferim noi? Produse si servicii cum numai la Sport Concept veti intalni, plus:

  • bonusuri si discounturi pentru clientii fideli si pentru cei care ne recomanda ... si multe alte surprize !!!
  • Servicii de inchiriere contra cost a echipamentului de ski/snowboard.
  • Service profesional pentru ski/snowboard.

  De asemenea am creat o retea de distributie pentru skiurile si snowboardurile Second Hand si punem la dispozitia resellerilor nostri produse de cea mai buna calitate asigurand totodata service profesional pentru toate produsele pe care le comercializam. In speranta ca va suntem de folos si ca reusim sa imbunatatim aceasta industrie a sporturilor de iarna, echipa Sport Concept va multumeste si va sta la dispozitie.


Plati securizate folosind PAYU
Comenzi telefonice: +40724.117.238 / +40727.090.990
 Inscrie-te la newsletter pentru cele mai noi promotii si oferte: Inscrie-te