Despre noi - Sport Concept Timisoara
MENIU
Comenzi telefonice: +40724.117.238 / +40727.090.990

 , ,Cu o vechime în domeniu ce isi gaseste inceputurile în anul 2001, Sport Concept SRL a fost creata din dorinta de a oferi clientilor din Romania ceva unic... un produs, un serviciu, un plus fata de toti comerciantii din tara noastra.Bazandu-ne pe traditia și conceptul de viata austriac, am inceput ca o mica afacere de familie, incercand an de an și iarna de iarna sa punem la dispozitia consumatorilor din Romania o gama diversificata de produse la un preț foarte bun.

 , ,In anul 2006 a luat nastere și siteul nostru www.snow-shop.ro care si-a facut treaba partial și care acum s-a transformat intr-un concept gandit cu sufletulul și menit sa va stea la dispozitie și sa va satisfaca cererile și dorintele în cel mai bun mod posibil.

 , ,Ce va garantam noi? Profesionalism, calitate, siguranta, rapiditate și o mentalitate orientata spre client cum rar veti mai intalni în Romania!

Ce va oferim noi? Produse și servicii cum numai la Sport Concept veti intalni, plus:

  • bonusuri și discounturi pentru clientii fideli și pentru cei care ne recomanda ... și multe alte surprize !!!
  • Servicii de inchiriere contra cost a echipamentului de ski/snowboard.
  • Service profesional pentru ski/snowboard.

 , ,De asemenea am creat o retea de distributie pentru skiurile și snowboardurile Second Hand și punem la dispozitia resellerilor nostri produse de cea mai buna calitate asigurand totodata service profesional pentru toate produsele pe care le comercializam.In speranta ca va suntem de folos și ca reusim sa imbunatatim aceasta industrie a sporturilor de iarna, echipa Sport Concept va multumeste și va sta la dispozitie.


ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Fii printre primii care primesc informațiile despre promotii, produse noi si oferte exclusive!
Plati securizate folosind PAYU
Cosul tau

Coșul este gol.
Poți cumpăra produse de pe pagina specifică a fiecarui produs